Pannenkoeken met wilde paddenstoelen en knoflook

Pannenkoeken met wilde paddenstoelen en knoflook

Hoofdgerechten

  • 6

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

Ingrediënten

  • 60g boter
  • 250 g gemengde wilde paddenstoelen
  • 1 teen knoflook, fijngehakt
  • Zout & zwarte peper
  • 1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt
  • Verse Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Bak 6-8 pannenkoeken volgens het vertrouwde recept. Doe ze in een ondiepe ovenvaste schaal en houd ze warm in de oven bij 190 °C.

Smelt de boter in een grote koekenpan en bak de paddenstoelen en de knoflook 5 minuten.

Voeg zout, zwarte peper en peterselie toe en roerbak nog een minuut.

Verdeel de vulling over de pannenkoeken. Rol op en leg ze in één laag in de schaal.

Bestrijk voor het opdienen elke pannenkoek met gesmolten boter en bestrooi met Parmezaanse kaas.

Benodigde Tefal producten