Perentaart met chocolade

Perentaart met chocolade

  • 2

    Aantal

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

  • 2H00

    Rusttijd

Ingrediënten

  • 260 g bloem
  • 60 g suiker
  • 150 g zachte boter
  • 1 ei
  • 3 peren op siroop
  • 2 eetlepels chocoladestukjes

Bereidingswijze

Korstdeeg: meng de bloem met de suiker, de boter en het ei. Laat 2 uur rusten in de koelkast.

Rol het korstdeeg uit, snij er 2 rechthoeken uit die een beetje groter zijn dan de plaat, bedek de onderste plaat met het deeg. Bevestig de plaat in het toestel. Snij de peren in stukjes en leg ze op regelmatige afstand van elkaar op de rechthoek deeg op de onderste plaat. De peren moeten 1 cm over de rand van de onderste plaat liggen. Doe er de chocoladestukjes bij. Bedek de taart met de andere rechthoek van deeg, druk goed aan met de bovenste plaat om de randen van de taart dicht te maken. Bevestig de bovenste plaat in het toestel. Laat 10 min. bakken.

Benodigde Tefal producten