Pompoenravioli

Pompoenravioli

Voorgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 400 g pompoen, geschild en in plakken gesneden. Snijd zestien vierkante stukken van 5x5 cm en de rest in kleine blokjes.
  • 200 ml sinaasappelsap
  • 1 bosje peterselie, fijngehakt
  • 1 eetlepel hazelnootolie
  • Zout, peper en nootmuskaat

Bereidingswijze

Stoom de kleine pompoenblokjes 15 minuten in het stoommandje, samen met het hoofdgerecht en het dessert.

Open de stomer na 10 minuten en voeg dan de vierkante plakken toe. Doe weer dicht, druk op de knop Vitamin+ en stoom nog 5 minuten. Laat afkoelen.

Pureer de pompoenstukjes in een keukenmachine of blender met het sinaasappelsap, de peterselie, de hazelnootolie, zout, peper en een snufje nootmuskaat. Maak 'wafels' door een lepel van deze puree tussen 2 vierkante plakken pompoen te doen. Serveer 2 wafels per persoon.

Benodigde Tefal producten