Provençaalse garnalen

Provençaalse garnalen

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 800 g grote garnalen
  • 1 ui, in ringen
  • 5 tenen knoflook, fijngehakt
  • Peterselie, fijngehakt
  • 3 ActiFry-lepels olijfolie van eerste persing
  • 1 citroen
  • Zout, peper

Bereidingswijze

Spoel de garnalen af in koud water; dep goed droog. Leg ze op een bord en strooi er knoflook, ui en peterselie over. Besprenkel met olijfolie. Marineer 15 minuten.

Doe de garnalen met de marinade in de ActiFry en laat 12 minuten draaien. Bestrooi de garnalen, wanneer ze een helder oranje kleur hebben gekregen, met zout en peper.

Zet de ActiFry uit en wacht 2 minuten voordat je de garnalen opdient. Serveer met parten citroen.

Benodigde Tefal producten