Risotto Milanese

Risotto Milanese

Bijgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 2 koppen (300 g) rijst
  • 50 ml (3 el) olijfolie
  • 1 fijngesnipperde ui
  • 100 g ham
  • 100 g paddenstoelen
  • 400 ml kippen- of groentebouillon
  • 250 ml tomatensaus
  • Parmezaanse kaas
  • Zout en peper

Bereidingswijze

Was de rijst onder de kraan.

Snijd de ham en de paddenstoelen klein.

Doe de olijfolie, gesnipperde ui, ham, paddenstoelen en rijst in de kom.

Roer goed door.

Giet de kippenbouillon erbij en voeg peper toe.

Doe er een beetje zout bij, maar wees er voorzichtig mee, vooral als je ook bouillonblokjes gebruikt.

Doe het deksel erop en zet aan.

Het apparaat schakelt na ongeveer 16 minuten koken automatisch over op de warmhoudstand.

Serveer met tomatensaus

Benodigde Tefal producten