Rundergehakt met tomaat

Rundergehakt met tomaat

Hoofdgerechten

  • 5

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 450 g rauw gehakt
  • 50 g paddenstoelen (grof gehakt)
  • 1 middelgrote ui, fijngehakt
  • 1 middelgrote wortel (in blokjes)
  • Tomaten uit blik (227 g)
  • 300 ml bouillon van een blokje
  • 1 tl (5ml) worcestersaus
  • 1/2 tl (2,5 ml) gemengde gedroogde kruiden
  • 1/2 el maizena
  • 1 el slaolie

Bereidingswijze

Verhit de olie in de open pan.

Bak eerst de groenten en vervolgens het gehakt.

Giet eventueel overtollig vet af.

Roer de tomaten, de worcestersaus, de kruiden en de bouillon erdoor.

Sluit het deksel en breng volledig onder druk.

Kies drukniveau 2.

Laat 10 minuten koken.

Zet de drukregelaar in de stand om stoom te laten ontsnappen, of zet de snelkookpan onder de koude kraan.

Open het deksel

Los de maizena op in wat water.

Roer bij het vlees.

Breng al roerend aan de kook totdat het gerecht indikt.

Serveer met aardappelen, rijst of pasta.

Benodigde Tefal producten