Saffraanrijst met zeevruchten

Saffraanrijst met zeevruchten

Bijgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€€

    Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 2 koppen (300 g) rijst met lange korrel
  • 50 ml (3 el) olijfolie
  • 1 fijngesnipperde ui
  • 400 ml visbouillon
  • 200 g zeevruchten uit de diepvries (ontdooid)
  • Saffraan
  • Zout
  • Peper

Bereidingswijze

Was de rijst onder de kraan.

Doe de olijfolie, de gesnipperde ui en de rijst in de kom. Roer goed door.

Voeg de ontdooide zeevruchten toe.

Voeg de visbouillon en een snufje saffraan toe.

Breng het mengsel op smaak met peper en zout.

Doe het deksel erop en zet aan.

Het apparaat schakelt na ongeveer 16 minuten koken automatisch over op de warmhoudstand.

Benodigde Tefal producten