Saoto

Saoto

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • VOOR DE BOUILLON:
  • 4 kippenbouten
  • 6 kippenbouillonblokjes

  • 3 sereh-stengels, gekneusd in de vijzel
  • 6 blaadjes djeroek salam
  • 1 grote laoswortel, in stukken gesneden

  • 1 el pimentkorrels, gekneusd in de vijzel
  • 1 bos bladselderij
  • 6 tenen knoflook, gepeld en gehalveerd


  • GARNITUREN:
  • 1/2 zak mihoen, voorgeweld en fijngesneden

  • 6 eieren, middelhard gekookt en gehalveerd

  • cassavechips

  • gebakken uitjes
  • ketjap

Bereidingswijze

1. Bind de stelen van de bladselderij met keukentouw bij elkaar en snijd het blad eraf. Bewaar het blad voor de garnering.

2. Doe de kippenbouten met 2,5 liter koud water en alle ingrediënten voor de bouillon in de 45-in-1 Rijst- en Multicooker, en kies voor het programma ‘soep’.

3. Haal de kip uit de soep, van het bot halen en snijd het vlees fijn.

4. Zeef de bouillon. Bewaar de knoflook voor garnering.

5. Serveer de bouillon in kommen, en de overige ingrediënten apart.

Benodigde Tefal producten