Schelvisfilets met groentejulienne

Schelvisfilets met groentejulienne

Hoofdgerechten

  • 5

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 schelvisfilets (ongeveer 150 g per stuk)
  • 100 g prei
  • 100 g wortels
  • 750 ml water
  • 150 g boter
  • Verse bieslook (fijngehakt)
  • Zout en peper

Bereidingswijze

Snijd de groenten in dunne reepjes van ongeveer 0,5 cm dik en 9 cm lang.

Bestrooi de vis aan beide kanten met zout en peper. Maak rolletjes van de filets en steek er een houten cocktailprikker in. Plaats de visrolletjes samen met de groenten in het mandje. Verdeel vlokjes boter (50 g) over de groenten. Plaats de steun op de bodem van de pan en giet 750 ml koud water in de pan. Zet het mandje op de steun.

Kies drukniveau 1. Sluit het deksel en breng volledig onder druk. Laat 4 minuten koken. Zet de drukregelaar in de stand om stoom te laten ontsnappen, of zet de snelkookpan onder de koude kraan.

Open het deksel direct en neem het mandje uit de pan. Smelt de resterende 75 g boter en giet die over de groenten en de vis. Dien meteen op. Bestrooi met de fijngehakte bieslook.

Benodigde Tefal producten