Soufflé van passievruchten

Soufflé van passievruchten

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 eidooiers
  • 30 g suiker
  • 70 g bloem
  • 8 eiwitten
  • 40 ml (3 eetlepels) passievruchtensap

Bereidingswijze

Klop de eidooiers los met 15 g suiker en de bloem. Breng het passievruchtensap aan de kook. Laat inkoken. Meng het vruchtensap met de het eidooiermengsel. Breng aan de kook en laat afkoelen. Klop de eiwitten stijf en voeg tegen het einde de resterende suiker toe. Giet in de bekertjes. Zet ze in mandje nr. 3.

Stoom 15 minuten, samen met het voor- en hoofdgerecht.

Serveer ze desgewenst met een aardbeiensaus en een dun koekje.

Benodigde Tefal producten