Stoofpotje van vis

Stoofpotje van vis

Hoofdgerechten

  • 6

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 750 g vis (zalm en zeeduivel)
  • ½ komkommer
  • 1 venkel
  • Fijngehakte grove bieslook
  • 3 tomaten
  • Sap van 3 citroenen
  • Fijngehakte verse peterselie
  • 7,5 cl visfumet
  • 7,5 cl vloeibare light room
  • 1 ActiFry lepel olijfolie
  • Zout, peper

Bereidingswijze

Snij de vis in blokjes, voeg de helft van het citroensap toe en laat marineren.

Snij de venkel en de tomaten in blokjes en de komkommer in halve maantjes.

Leg de vis in de ActiFry, kruid met peper en zout.

Voeg de komkommer, de grove bieslook, de venkel, de tomaten en de andere helft van het citroensap toe.

Besprenkel met de olijfolie en laat 10 minuten bakken.

Bevochtig met de visfumet en de room.

Laat nog 5 minuten bakken.

Bestrooi met peterselie.

Benodigde Tefal producten