Traditionele rozijnenpudding

Traditionele rozijnenpudding

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 45 g zachte boter
  • 45 g basterdsuiker
  • 2 eieren
  • 60 g bloem
  • ½ theelepel bakpoeder
  • ¼ theelepel vanille-extract
  • 200 ml melk
  • 20 g rozijnen

Bereidingswijze

Klop de boter en de suiker luchtig. Doe de eieren er een voor een bij. Voeg de bloem, het bakpoeder en het vanille-extract toe. Giet de melk erbij en mix tot het mengsel helemaal glad is. Doe de rozijnen erbij. Verdeel over de bekertjes en doe de deksels erop. Doe de bekertjes in mandje nr. 3.

Stoom 15 minuten, samen met het voor- en hoofdgerecht.

Haal vlak voor het opdienen de deksels van de bekertjes.

Benodigde Tefal producten