VIERKAZENSAUS

VIERKAZENSAUS

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 50 g PARMEZAANSE KAAS
  • 50 g PECORINO
  • 50 g GRUÈYRE
  • 50 g GORGONZOLA
  • 2 EIDOOIERS
  • 300 ml VLOEIBARE ROOM
  • ZOUT
  • PEPER

Bereidingswijze

Verwijder de kaaskorsten.

Plaats het ultrablade-hakmes, doe de Parmezaanse kaas, de pecorino en de gruèyre in de keukenmachine, druk op de Pulse-knop en mix 1 min.

Snij de gorgonzola in kleine stukjes en voeg toe.

Vervang het mes door de klopper en doe de geklopte eidooiers en de room in de keukenmachine.

Breng op smaak met zout en peper en start het sausprogramma op 90°C gedurende 6 min.

Na afloop van het programma giet je de saus over de pasta.

Meng en dien op.

TIP - Je kunt de gorgonzola vervangen door een blauwe kaas naar keuze.

Benodigde Tefal producten