VITELLO TONATO

VITELLO TONATO

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 600 g GEKOOKT KALFSGEBRAAD
  • 100 ml OLIJFOLIE
  • 100 g TONIJN
  • 10 ANSJOVISFILETS
  • 4 THEELEPELS KAPPERTJES
  • 3 EIEREN
  • 50 ml KALFSBOUILLON
  • ZOUT
  • PEPER

Bereidingswijze

Leg de eieren in het stoommandje. Giet 0,7 L water in de kom van de keukenmachine en plaats het mandje in de keukenmachine. Start het stoomprogramma op 100°C gedurende 20 min.

Wanneer de eieren gekookt zijn, laat je ze afkoelen en pel je ze.

Plaats het ultrablade-hakmes en doe de tonijn, de ansjovisfilets, de kappertjes, de hardgekookte eieren en 50 ml bouillon in de keukenmachine.

Breng op smaak met zout en peper. Mix op snelheid 8 en voeg de olie voorzichtig toe.

Snij de plakjes kalfsvlees zo fijn mogelijk en leg ze op een schaal.

Dien op met de tonijnsaus en hele kappertjes.

TIP - Je kunt dit gerecht opdienen met asperges. De saus past uitstekend bij deze groente.

Benodigde Tefal producten