Varkensfilet met grofgestampte peperkorrels en madeirasaus

Varkensfilet met grofgestampte peperkorrels en madeirasaus

Hoofdgerechten

  • 5

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 600 g varkensfilet
  • 7 grofgestampte peperkorrels
  • 200 ml slagroom
  • 50 ml (3 eetlepels) madeira
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • Zout

Bereidingswijze

Snijd de filet in 10 stukken. Bestrooi met de gestampte peperkorrels en zout. Kook 15 minuten in de stoomschaal.

Maak intussen de saus. Doe alle ingrediënten voor de saus in een pan en meng goed. Zet de pan 5 minuten voor het einde van de kooktijd op het vuur en verwarm zachtjes.

Schik de varkensfilets op een verwarmde serveerschaal en schep de saus eroverheen.

Benodigde Tefal producten