Varkensmedaillons met dijonmosterd en groentelinten

Varkensmedaillons met dijonmosterd en groentelinten

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 16 varkenslendemedaillons, reken op ongeveer 120 g per persoon
  • 2 theelepels walnootolie
  • 1 eetlepel dijonmosterd
  • 200 ml room
  • 2 wortels, tot tagliatelle gesneden
  • 1 selderijknol, tot tagliatelle gesneden
  • 2 courgettes, de groene binnenkant tot tagliatelle gesneden
  • Zout en peper

Bereidingswijze

Verhit de olie in een koekenpan en bak de varkensmedaillons goed bruin aan beide kanten. Bestrijk met mosterd en leg ze in een schaal van hittebestendig porselein, aardewerk of plastic. Voeg de room toe. Schik de groentelinten eromheen en zet de schaal in het stoommandje.

Stoom 15 minuten samen met het voorgerecht en het dessert.

Leg de groentelinten op het midden van de borden en de varkensmedaillons erbovenop. Giet een streep saus langs de rand.

Benodigde Tefal producten