Varkenssteaks met Parmezaanse kaas

Varkenssteaks met Parmezaanse kaas

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 varkenssteaks zonder been
  • 2 eetlepels bloem
  • Zout en peper
  • 1 theelepel suiker
  • 1 losgeklopt ei
  • 75 g vers geraspte Parmezaanse kaas.

Bereidingswijze

Snijd de steaks zodat ze allemaal dezelfde vorm hebben.

Vermeng de bloem met zout, peper en suiker.

Haal de steaks hier doorheen.

Haal ze vervolgens door het losgeklopte ei en bedek ze gelijkmatig met de Parmezaanse kaas.

Frituur 7 tot 8 minuten.

Leg op keukenpapier om het vet te absorberen en serveer met verse tomatensaus.