Veloutésoep van asperges

Veloutésoep van asperges

Soepen

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 700 g groene of witte aspergepunten uit pot of blik
  • Kopje kippenbouillon
  • 20 cl magere room
  • 2 eidooiers
  • Witte peper
  • Lepel versgehakte bieslook

Bereidingswijze

Snijd de asperges in stukken van 3 à 4 cm en doe ze (zonder het vocht) in de blender met het blendermes.

Meng 15 seconden op stand 2 en voeg dan de verse room, het kopje bouillon, het vocht van de asperges, de 2 eidooiers en peper toe.

Meng 10 seconden en maak in 5 minuten warm boven laag vuur.

Garneer met de bieslook en dien op.

Benodigde Tefal producten