Verwennerij van exotisch fruit met mangosaus

Verwennerij van exotisch fruit met mangosaus

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 400 g gemengd vers fruit (ananas, mango, kleine banaantjes), geschild en in stukjes gesneden
  • Fijngeraspte schil van 4 limoenen
  • 4 eetlepels vloeibare honing
  • 4 anijssterren
  • 1 vanillestokje, in de lengte doormidden gesneden
  • 150 ml mangosaus

Bereidingswijze

Verdeel het fruit over de bekertjes, samen met de limoenrasp, honing, steranijs en vanillezaadjes van een half vanillestokje. Doe de deksels op de bekertjes. Zet ze in mandje nr. 3.

Stoom 15 minuten, samen met het voor- en hoofdgerecht. Verwijder intussen de vanillezaadjes uit het overgebleven halve vanillestokje en vermeng met de mangosaus.

Verwijder na de stoomtijd de deksels en giet de passievruchtensaus eroverheen.

Benodigde Tefal producten