Visburgers

Visburgers

Voorgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 250 g gekookte filet van witvis, fijngemaakt
  • 1 losgeklopt ei
  • 250 ml magere slagroom
  • 1 bosje bieslook, fijngehakt
  • 4 dikke plakken gekookte aardappel
  • 2 uien, in heel dunne ringen
  • 4 plakken van een grote tomaat
  • Zout en peper
  • Takjes rozemarijn als garnering

Bereidingswijze

Vermeng de koude vis met zout, peper en het ei. Roer er zoveel room door dat er een stevige massa ontstaat die zijn vorm behoudt. Doe de bieslook erbij. Vorm er 4 burgers van. Verdeel de uien over de aardappelplakjes en leg op elk daarvan een visburger.

Stoom 15 minuten.

Serveer direct, met de plakjes tomaat op de burgers. Garneer met een takje rozemarijn.

Benodigde Tefal producten