Vispannetje met knapperige groene groenten

Vispannetje met knapperige groene groenten

Hoofdgerechten

  • 5

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 3 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook, in plakjes
  • 250 g peultjes
  • 1 courgette, in blokjes van ½ cm
  • 250 g tuinerwten extra fijn (diepvries)
  • 750 g victoriabaarsfilet, in blokjes
  • 200 ml droge witte wijn
  • 250 ml slagroom
  • 3 takjes peterselie, fijngehakt

Bereidingswijze

1. Doe de olijfolie met de knoflook en de peultjes in de ActiFry en bak 4 min. Voeg de courgette en bevroren erwten toe en bak nog 4 min.

2. Leg de vis tussen de groenten en voeg de wijn toe. Smoor de vis met de groenten in nog 12 min. gaar.

3. Schenk de slagroom erbij en stoof nog 5 min. Breng het vispannetje op smaak met de peterselie, zout en peper.

Tip: Lekker met stokbrood en een rucolasalade met gedroogde tomaatjes.

Benodigde Tefal producten