Vispotjes met saffraan

Vispotjes met saffraan

Voorgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 250 g wijtingfilet
  • 1 losgeklopt ei
  • 250 ml magere room
  • 1 snufje chilipoeder (mild)
  • Een paar draadjes saffraan
  • Eventueel 3 theelepels zalmkuit
  • Eventueel 3 theelepels lompviseitjes
  • Eventueel 4 eetlepels slagroom
  • Citroensap
  • Zout en peper

Bereidingswijze

Maak de vis fijn in een keukenmachine. Schep het ei erdoorheen en voeg dan beetje bij beetje de room toe. Mix steeds goed nadat je een beetje room hebt toegevoegd. Breng op smaak met zout en peper, de chilipoeder en de saffraan.

Vul de bekertjes, sluit ze af met de deksels en zet ze in mandje nr. 3. Stoom 15 minuten samen met het hoofdgerecht en het dessert.

Schep de viskuit voorzichtig door de slagroom, samen met het citroensap. Haal vlak voor het opdienen de afdekking van de potjes en schep een lepel van het roommengsel op elk kopje.

Benodigde Tefal producten