Vurige Creoolse garnalen

Vurige Creoolse garnalen

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 30 grote garnalen, gepeld
  • 150 g grote champignons, in stukjes
  • 1 middelgrote ui, fijngehakt
  • 1 groene peper, fijngehakt
  • 8 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 2 el cajunkruiden
  • 500 ml tomatenpulp
  • 1 el plantaardige olie
  • Zout, peper

Bereidingswijze

Verhit de olie in de ActiFry. Voeg de uien, de groene peper en de fijngesneden knoflook toe. Laat 6 minuten draaien.

Voeg de cajunkruiden toe, laat 1 minuut draaien en voeg de tomatenpulp toe.

Laat 15 minuten draaien. Voeg de gekruide grote garnalen toe en laat 5 minuten draaien. Dien ze samen met de saus op in een ondiepe schaal.

Benodigde Tefal producten