WARM CHOCOLADETAARTJE

WARM CHOCOLADETAARTJE

Nagerechten

  • 5

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 100 G PURE CHOCOLADE, IN STUKKEN
  • 60 G BOTER VOOR HET BESLAG
  • 2 EIEREN
  • 50 G BLOEM VOOR HET BESLAG
  • 1 TL POEDERSUIKER VOOR BESTROOIEN
  • 25 G BOTER OM IN TE VETTEN
  • 1 EL BLOEM OM TE BESTUIVEN

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden hete lucht.

Plaats de menger in de machine en voeg chocolade en boter toe.

Kies programma dessert.

Stel de temperatuur in op 50 graden en de timer op 5 minuten.

Laat daarna de kom al draaiende afkoelen, door alleen de tijd in te stellen op 10 minuten en op start te drukken.

Plaats de klopper.

Voeg de eieren toe en klop het mengsel op stand 4 in 3 minuten door elkaar.

Voeg daarna de bloem toe en laat nog 2 minuten draaien.

Vet de vormpjes in met boter en bestuif ze met bloem.

Chocolademengsel over de vormpjes verdelen.

Bak de taartjes 8 minuten.

Bestrooi met poedersuiker en serveer direct voor een vloeibare kern.

Benodigde Tefal producten