Wafels met Parmezaanse kaas & rauwe ham

Wafels met Parmezaanse kaas & rauwe ham

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 plakken rauwe ham
  • 150 ml melk
  • 50 g boter
  • 1 zakje gist
  • 175 g bloem
  • 4 eieren
  • 40 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 eetlepel gehakt basilicum

Bereidingswijze

Snij de plakken rauwe ham in reepjes. Verwarm de melk, boter, een snufje zout en ½ zakje gist in een pan. Meng in een slakom de bloem, een snufje zout, ½ zakje gist en doe er het warme mengsel bij. Voeg de eieren toe, de rauwe ham, de geraspte Parmezaanse kaas en het gehakte basilicum. Roer alles goed door.