Wafeltjes met Parmezaanse kaas

Wafeltjes met Parmezaanse kaas

  • 4

    Aantal

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

  • 1H00

    Rusttijd

Ingrediënten

  • 350 ml melk
  • 20 g suiker
  • 3 eieren
  • 85 g boter
  • 30 g Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Meng de melk met de suiker, een snufje zout en de bloem. Roer er de eidooiers en de gesmolten boter door. Goed doorroeren. Laat het beslag 1 uur rusten in de koelkast. Klop de eiwitten tot sneeuw. Roer de geraspte Parmezaanse kaas en de eiwitten door het beslag. Laat het beslag 3 tot 5 minuten bakken. Dien op als aperitiefhapje of in een salade.

Benodigde Tefal producten