Warme olijvencake

Warme olijvencake

Snacks

  • 4

    Aantal personen

  • Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 75 g bloem
  • ½ pakje (1 theelepel) bakpoeder
  • 1 groot ei
  • 75 ml (5 eetlepels) magere room
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 100 g groene olijven, fijngehakt
  • 1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt
  • 1 snufje zout
  • Zwarte peper uit de molen

Bereidingswijze

Vermeng de bloem met het bakpoeder. Voeg het ei, de room, de olijfolie, de fijngehakte groene olijven, peterselie, zout en peper toe.

Vul de bekertjes voor twee derde en zet ze in mandje nr. 3. Stoom 15 minuten.

Haal uit de stomer. Dien warm op.

Benodigde Tefal producten