Wentelteefjes van brioche met kokos en ananas

Wentelteefjes van brioche met kokos en ananas

Nagerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 sneden brioche van 2 cm
  • 2 eieren
  • 40 cl kokosmelk
  • ½ ananas
  • 25 g suiker
  • 2 x 30 g boter
  • Poedersuiker of geraspte kokos voor de garnering

Bereidingswijze

Schil de ananas en verwijder de harde kern. Snijd hem in 8 stukken. Smelt 30 g boter. Voeg de suiker toe. Bak de ananasschijven hierin bruin.

Klop de eieren los met de kokosmelk. Laat de sneetjes brioche hierin weken.

Smelt de resterende boter in de pan. Bak de brioches aan beide kanten bruin.

Verdeel de wentelteefjes over 4 borden en leg de gekaramelliseerde ananasschijven erop.

Strooi er wat poedersuiker of geraspte kokos op.

Benodigde Tefal producten