Zalmsteak met venkel en citroenbotersaus

Zalmsteak met venkel en citroenbotersaus

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 4 x 150 g zalmsteaks
  • 3 tl venkelzaadjes
  • 100 g boter
  • Sap van 1 citroen
  • Zout en peper

Bereidingswijze

Bestrooi de zalmsteaks met zout, peper en venkelzaadjes. Leg de zalmsteaks op het rek van de kom met vastklikhandgreep. Stoom 10-12 minuten.

Smelt de boter en voeg het citroensap toe. Verwijder het vel van de steaks en schik ze op een voorverwarmde dienschaal.

Giet de citroenbotersaus eroverheen. Dien op.

Benodigde Tefal producten