Zeeduivelmedaillons met garnalen

Zeeduivelmedaillons met garnalen

Hoofdgerechten

  • 6

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 6 zeeduivelmedaillons van 120 g per stuk
  • ¾ ui, in kwartjesgesneden
  • 1½ ActiFry lepel fijngehakte kervel
  • ¾ ActiFry lepel olijfolie
  • 18 tot 24 garnalen
  • 3 ActiFry lepel lightroom
  • ½ ActiFry lepel paprikapoeder
  • ½ ActiFry lepel fijngehakte gekonfijte citroen
  • Zout, peper

Bereidingswijze

Marineer de zeeduivelmedaillons gedurende 5 minuten met de ui, de olie, de kervel, de paprika, de peper, het zout en de gekonfijte citroen.

Laat ze vervolgens 8 minuten bakken.

Voeg 2 tot 3 minuten voor het einde van de bereidingstijd de garnalen en de room toe.

Serveer met het kookvocht.

Benodigde Tefal producten