Zeevruchten in roomsaus

Zeevruchten in roomsaus

Voorgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€€

    Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

Ingrediënten

  • 250 g zeeduivelstaart, in dunne reepjes gesneden
  • 4 sint-jakobsschelpen, door midden gesneden
  • 2 eetlepels witte wijn
  • 1 eetlepel fijngehakte verse peterselie
  • 1 laurierblad
  • Zout en versgemalen witte peper
  • 100 g gekookte, gepelde grote garnalen
  • Eventueel 1 eetlepel slagroom

Bereidingswijze

Doe de reepjes zeeduivel, witte wijn, peterselie, laurierblad en zout en peper in de rijstschaal. Dek af met huishoudfolie en plaats in het onderste mandje. Doe het deksel erop en stoom 10 minuten.

Voeg de garnalen en de sint-jakobsschelpen toe, doe het deksel erop en stoom nog 5 minuten.

Verwijder het laurierblad en roer de slagroom erdoorheen.

Serveersuggestie: Serveer in een soepkom met knapperig brood om in de vissappen te dopen.

Benodigde Tefal producten