Zelfgemaakte cranberrysaus

Zelfgemaakte cranberrysaus

Sauzen

  • 4

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Erg makkelijk

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

Ingrediënten

  • 275 g verse cranberries
  • 200 g suiker
  • 250 ml port
  • 250 ml cranberrysap
  • 2 blaadjes gelatine

Bereidingswijze

Doe de suiker en de port in een Tefal-steelpan van 18 cm doorsnee en verhit totdat de suiker oplost. Week de gelatine in koud water volgens de instructies op de verpakking. Zet het vuur lager en roer de cranberries, het cranberrysap en de gelatine erdoorheen. Doe een deksel op de pan en laat 30 minuten zachtjes sudderen totdat de cranberries openbarsten. Roer af en toe door. Laat afkoelen en serveer bij kalkoen-, kip- of wildgerechten.

Benodigde Tefal producten