Zonder frituurvet gebakken visfilet

Zonder frituurvet gebakken visfilet

Bijgerechten

  • 2

    Aantal personen

  • €€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 2 eiwitten
  • 3/4 kopje paneermeel
  • 2 el geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 el gehakte peterselie
  • 1 tl paprikapoeder
  • 4 verse bot-, baars-, tong- of tilapiafilet

Bereidingswijze

Klop de eiwitten iets los. Meng het paneermeel, de kaas, de peterselie en de paprika goed door elkaar. Haal de visfilets door het eiwit en vervolgens door het paneermeelmengsel. Zorg dat ze overal goed bedekt zijn met dit mengsel. Bak de filets in een voorverwarmde Ingenio-koekenpan. Keer ze voorzichtig één keer. Bak totdat de paneerlaag bruin en het visvlees niet meer transparant.

Benodigde Tefal producten