Zwaardvis met venkel en appel

Zwaardvis met venkel en appel

Hoofdgerechten

  • 4

    Aantal personen

  • €€€

    Kosten

  • Gemiddeld

    Moeilijkheidsgraad

  • Voorbereiding

  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 600 g zwaardvis in plakken van 1 x 5 cm
  • 600 g venkel, met een mandoline in brede repen geraspt of in dunne plakjes gesneden
  • 2 appels, geschild, van het klokhuis ontdaan en in partjes gesneden
  • 3 ActiFry-lepels olijfolie van eerste persing
  • 1/2 ActiFry-lepel venkelzaad
  • 1 ActiFry-lepel fijngehakte verse dille
  • 1 citroen
  • 200 ml visbouillon
  • Zout, witte peper

Bereidingswijze

Blancheer de in dunne plakjes gesneden venkel in kokend water en giet af. Doe de appels in de ActiFry, giet de olie erbij en laat 5 minuten draaien.

Voeg venkel, zout en peper toe en laat 5 minuten draaien. Doe zwaardvis, visbouillon en venkelzaad erbij en laat 5 minuten draaien.

Voeg de fijngehakte dille toe. Serveer op borden, met op elk bord een partje citroen en een takje dille.

Benodigde Tefal producten