Tefal Raclette Gourmet 3-in-1 RE610D gourmet

Raclette Gourmet 3-in-1 RE610D gourmet
Serveer met de Raclette Gourmet 3-in-1 het hele jaar door creatieve recepten waarvan je kunt genieten met familie en vrienden. Gezellig samen delen!

Wat is er gezelliger dan heerlijk te dineren met familie of vrienden? Maak het mogelijk met de Raclette Gourmet 3-in-1 set, die zowel als raclette, grill en bakplaat gebruikt kan worden. Acht extra diepe raclettepannetjes maken het ideaal voor een gezellige maaltijd. De Titanium Force anti-aanbaklaag is slijtvast en de Thermo-Spot® technologie geeft aan wanneer je pannetjes de juiste temperatuur hebben, zodat je kunt starten met bakken. Hierdoor geniet je elke keer weer van perfect bereide gerechten. Het inbegrepen receptenboek geeft je inspiratie en ideeën, zodat je alles uit deze grillplaat kan halen!

 
€ 94,951

Artikelnummer : RE610D12

1. Consumentenadviesprijs

Raclette Gourmet 3-in-1 set: samen genieten van heerlijk eten!

Verzamel vrienden en familie voor gezellige en heerlijke momenten samen rond de eettafel, met de Raclette Gourmet 3-in-1 set. De acht pannetjes zijn dieper dan ooit, ideaal voor heerlijke pannenkoekjes, omeletten of gesmolten kaas! De speciaal ontworpen plaat van de Raclette Gourmet biedt allerlei mogelijkheden. Je kunt heerlijk grillen of bakken en de Raclette Gourmet wordt geleverd met een handig receptenboekje om alles uit de bakplaat te halen. De Titanium Force anti-aanbaklaag is zeer slijtvast en dankzij de Thermo-Spot®, die rood wordt als de ideale temperatuur bereikt is, weet je precies wanneer je aan de slag kunt met het bakken van je ingredienten. Op deze manier kan je ingrediënten telkens weer perfect bereiden. De raclette heeft een vaatwasmachinebestendige plaat en is daarmee eenvoudig schoon te maken. Hij is ook PFOA-vrij, dus je hoeft je geen zorgen over gezondheidsrisico's te maken. Handige details maken hem helemaal af, waaronder een aan/uit-knop en een afneembaar snoer voor het praktische kunnen opbergen.

Kenmerken
 • 50% diepere pannetjes

  Diepere pannetjes om meer kaas te grillen, omeletten te bakken en pannenkoekjes te bakken. Ideaal voor het bereiden van heel veel verschillende recepten.

 • Drie functies: raclette, grill en bakplaat

  De grillplaat is speciaal ontworpen voor allerlei heerlijke recepten, en heeft drie bereidingsopties.

 • Titanium anti-aanbaklaag: Gaat tot wel 2 keer langer mee!*

  De harde basislaag met titaniumdeeltjes en de Titanium Force anti-aanbaklaag garanderen hoogwaardige bereidingen en zorgen ervoor dat de plaat lang meegaat. *Titanium Force coating gaat tot wel twee keer langer mee dan de Tefal Powerglide coating

 • Receptenboekje

  Bevat inspiratie in de vorm van allerlei heerlijke recepten voor gezellige momenten rond de eettafel. Ontdek de verschillende manieren waarop je je Raclette Gourmet grill kan gebruiken.

 • Thermo-Spot®: De ideale indicator voor heerlijk koken

  De Thermo-Spot® kleurt volledig rood wanneer de pan de perfecte temperatuur voor aanbraden heeft bereikt, zodat je van ingrediënten met een mooie textuur, kleur en smaak kunt genieten, elke keer weer.  

 • default

  Eenvoudig schoon te maken

  Vaatwasmachinebestendige plaat voor extra schoonmaakgemak en tijdsbesparing.

 • default

  PFOA-vrij

  De plaat is PFOA-vrij, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je eigen gezondheid of die van anderen.

 • default

  Aan/uit-schakelaar

  Voor extra gebruiksgemak aan tafel.

 • default

  Afneembaar snoer

  Voor opberggemak.

 • default

  Acht pannetjes inbegrepen

  Geschikt voor acht personen. Ideaal voor gezellige etentjes met vrienden.

 • default

  Gemaakt in Haute-Savoie 

  De raclette set is gemaakt in de Franse regio Haute-Savoie die bekend staat om haar traditie van raclette en maakt gebruik van deze expertise.

 • default

  Krachtig

  1350W aan vermogen

Accessoires
Recepten
Eigenschappen
Vermogen 1350  W
Multifunctioneel    
Aantal personen 8  
Elektrische basis Thermoplastic  
Hoofdfunctie Gourmet  
Uitneembare platen    
Thermo-Spot® indicator    
Anti-aanbaklaag Ja  
Vaatwasmachinebestendig    
Aan/uit-schakelaar    
Kleur Grijs met houten pootjes  
Consumentenadviesprijs € 94,95

Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Na het gebruik schakel je het apparaat uit en trek je de stekker uit het stopcontact. Wacht totdat het apparaat volledig is afgekoeld voordat je het schoonmaakt.
Het centrale deel van het apparaat en het hitteschild kun je met een spons en afwasmiddel schoonmaken. Gebruik geen metalen schuurspons of schuurpoeder. Dompel het apparaat nooit onder in water.
Het verwarmingselement mag niet worden schoongemaakt. Als het element zeer vuil is, wacht je totdat het is afgekoeld en veeg je het schoon met een droge doek.
Afhankelijk van de porositeit is elke steen tot op zekere hoogte waterdoorlatend. Als je de steen in water legt, kan hij bij een volgende opwarming barsten of breken. De steen kan afgeveegd worden met een spons, maar gebruik liever geen afwasmiddel.
Reinig de steen nooit in de vaatwasmachine en dompel hem niet onder in water.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Reviews
Reviews