Tefal Crep' Gourmet PY900D pannenkoek- & tortillamaker

Crep' Gourmet PY900D pannenkoek- & tortillamaker
Geniet van de lekkerste crêperecepten van over de hele wereld!

Geniet van heerlijke crêperecepten van over de hele wereld aan je eigen keukentafel met de Crêpier Gourmet crêpe bakplaat van Tefal. De precieze thermostaat is geschikt voor elk soort crêpe en deze crêpemaker is uitgerust met een volledige set aan handige accessoires. De Titanium Force anti-aanbaklaag is zeer slijtvast en zorgt elke keer weer voor een perfecte bereidingen.

Artikelnummer: PY900D12

 
€ 94,951
1. Consumentenadviesprijs

Tefal Crêpier Gourmet elektrische crêpe bakplaat

Geniet van heerlijke gerechten van over de hele wereld, van crêpes tot pannenkoeken en zelfs naan, fajita's en nog veel meer! De Tefal Crêpier Gourmet heeft de perfecte thermostaatinstellingen voor elk type recept, voor heerlijke bak-/grillresultaten. De uitstekende Titanium Force anti-aanbaklaag is duurzaam en slijtvast, zodat je telkens weer van perfecte crêpes en pannenkoeken kunt genieten. Deze elektrische pannenkoekmachine wordt aangeleverd met alles wat je nodig hebt: een pollepel, deegspreider, twee spatels en zes minispatels. Een handig receptenboek bevat heerlijke recepten van over de hele wereld. Deze pannenkoekmachine bevat aan de onderkant ook een handige opbergruimte waar accessoires opgeborgen kunnen worden. Het modieuze, Scandinavische design ziet er net zo goed uit in de keuken als op de eettafel!

Kenmerken
 • Meerdere thermostaatinstellingen

  Een speciale bereidingsinstelling voor elk soort crêpe garandeert perfecte resultaten bij allerlei recepten, van blini's en naan tot pita's, fajita's en nog veel meer.

 • default

  Titanium Force anti-aanbaklaag: Gaat tot wel 2 keer langer mee*

  De harde coating met titaniumdeeltjes en de Titanium Force antiaanbaklaag garanderen hoogwaardige bereidingen en zorgen ervoor dat de plaat lang meegaat. *Titanium Force coating gaat tot wel twee keer langer mee dan de Tefal Powerglide coating

 • Twee uitwisselbare platen

  Eén plaat voor twee middelgrote pannenkoeken en een tweede plaat voor zes minicrêpes.

 • Een volledige set handige accessoires

  Alles wat je nodig hebt is inbegrepen: 1 pollepel, 1 deegspreider, 2 spatels en 6 minispatels.

 • Handig opbergen van accessoires

  Berg de spatels en pollepel handig onder het apparaat op.

 • Receptenboek

  Er is een handig receptboek inbegrepen met inspiratie van over de hele wereld, voor heerlijke pannenkoeken, crêpes, fajita's, naan en nog veel meer.

 • default

  Thermo-Spot®

  De Thermo-Spot® wordt volledig rood wanneer de plaat de ideale temperatuur bereikt heeft, voor een perfecte textuur, kleur en smaak, en heerlijke resultaten — elke keer weer.

 • Hoogwaardig design

  Het aantrekkelijke Scandinavische design ziet er net zo goed uit in de keuken als op de eettafel!

Accessoires
Recepten
Eigenschappen
Inclusief recepten    
Vermogen 1100  W
Multifunctioneel    
Aantal personen 6  
Hoofdfunctie Crêpes  
Uitneembare platen    
Regelbare thermostaat    
Thermo-Spot® indicator    
Opbergen van accessoires Onder het apparaat  
Afneembaar snoer    
Anti-aanbaklaag Ja  
Consumentenadviesprijs € 94,95
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Het verwarmingselement mag niet worden schoongemaakt. Als het element zeer vuil is, wacht je totdat het is afgekoeld en veeg je het schoon met een droge doek.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Reviews
Reviews