Tefal Plancha Booster CB6428

Plancha Booster CB6428
Schroei je vlees perfect dicht, terwijl je ook andere ingrediënten grilt

De Tefal Plancha Booster levert grillresultaten, zoals geen ander, met de speciale power boost zone 2200W. Activeer de power boost zone om je vlees perfect dicht te schroeien en bak in de tussentijd op het andere deel van de plaat andere ingrediënten, zoals groenten. Geniet met elkaar van het brede bakoppervlak, de plancha is geschikt voor 6 tot 8 personen. Dankzij de Resist+ antiaanbaklaag kan je onbezorgd aanbakken en dichtschroeien én is de plancha toch eenvoudig te reinigen.

Artikelnummer: CB642800

 
€ 79,951
1. Consumentenadviesprijs

Plancha Booster: De beste grillresultaten

Ontdek nu de Tefal Plancha Booster en geniet van de beste grillresultaten. Deze plancha is perfect voor liefhebbers die graag hun vlees dichtschroeien om zo het mooiste stukje vlees te serveren.

 • De krachtige power boost zone 2200W activeer je met één druk op de knop en schroeit ook grotere stukken vlees perfect dicht!
 • De plancha heeft 2 zones, zodat je op de ene helft de power boost zone kunt gebruiken en tegelijkertijd op de andere helft je groente of andere ingrediënten op een lagere temperatuur bakt.
 • Van dikke stukken vlees of vis tot eieren, groenten en zelfs fruit, met deze hoogwaardige plancha geniet je samen met vrienden en familie van gezellige momenten.
 • De Resist+ antiaanbaklaag is ideaal voor het gezond en smaakvol bakken/grillen van vlees, zonder het toevoegen van olie.
 • De regelbare thermostaat heeft 5 standen die je kunt aanpassen naar ieder ingrediënt.
 • De plancha is eenvoudig schoon te maken.
 • Met een extra groot bakoppervlak voor 6 tot 8 personen en een reeks geavanceerde functies, geniet je van de beste grillervaring.
Kenmerken
 • Power boost zone voor het perfect dichtschroeien van vlees

  Ultieme grillprestaties met één druk op de knop: Met de power boost zone was het dichtschroeien van vlees nog nooit zo makkelijk. Tegelijkertijd kan je op de andere zone ingrediënten, zoals groenten of broodjes bakken en grillen.

 • Resist+ anti-aanbaklaag met Thermo-Spot®-technologie

  Dankzij de Resist+ antiaanbaklaag maak je de plancha met gemak schoon. De handige Thermo-Spot® vertelt je wanneer de plancha op temperatuur.

 • Extra groot bakoppervlak

  Het grote bakoppervlak is perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor max. 6 tot 8 personen - ideaal voor dagelijks gebruik en om samen te genieten van gezellige momenten met familie en vrienden.

 • Gelijkmatige warmteverdeling

  Geschikt voor zowel bakliefhebbers als beginners. De homogene warmteverdeling bakt de ingrediënten gelijkmatig en garandeert perfecte resultaten.

 • Regelbare thermostaat

  Verstelbare thermostaat met 5 bakstanden die aangepast kan worden naar verschillende soorten ingrediënten, van dikke stukken vlees en vis tot eieren, groenten en zelfs fruit.

 • Gemakkelijk schoon te maken

  De plaat met antiaanbaklaag zorgt voor een moeiteloze reiniging. De plancha is vaatwasmachinebestendig (exclusief het elektrische gedeelte van de plancha).

Accessoires
Eigenschappen
Plaat met anti-aanbaklaag    
Kleur Zwart  
Afmeting van de platen cm  cm
Uitneembare elektrische weerstand    
Uitneembaar vetopvangbakje    
Vaatwasmachinebestendig    
Vaatwasmachinebestendig - details Exclusief het elektrische gedeelte van de plancha  
Aan/uit-schakelaar    
Regelbare thermostaat    
Consumentenadviesprijs € 79,95
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Reviews
Reviews