Multicookers en Stoomkokers

Vanaf nu hoef je geen uren lang meer te wachten op je gerecht. Onze multicookers zijn ontwikkeld om je te ontlasten en elke dag inspireren, zodat je met plezier in de keuken staat. Gebruik de verschillende programma’s en laat de machine het werk doen. Zo ontdek je eenvoudig de lekkerste recepten voor het hele gezin. Koken, stomen, sudderen en slowcooking werkt met een multicooker van Tefal 6 keer sneller dan normaal.

undefined

Waarom heb je een multicooker nodig in jouw keuken?

Een brede variëteit van heerlijke en gezonde gerechten

Van soepen tot stoofpotten, van rijst tot yoghurt: een snelkookpan gebruik je voor nagenoeg alles. Het kan zelfs tot 7 apparaten vervangen.

undefined

Zorgeloos automatisch koken

Dankzij de deksel met veiligheidsslot en automatische programma's heb je meer vrije tijd. Met de deksel met veiligheidsslot en automatische programma's die de kooktemperatuur regelen en stoppen heb je meer vrije tijd en wordt er zorgeloos gekookt.

undefined

Selecteer een optie en laat de pan de rest doen.

Tefal multicookers zijn ontworpen voor eenvoudig koken: leg de ingrediënten erin, selecteer een programma en het eten is zo klaar.

undefined

2 jaar internationale garantie

15 jaar repareerbaar

30 dagen gratis retour

1-2 werkdagen levertijd

Praktische accessoires

Haal alles uit jouw elektrische snelkookpan of multicooker met extra accessoires en onderdelen die er exclusief voor ontworpen zijn. Van stoommanden tot schalen, selecteer de geschikte artikelen.

undefined