Tefal Dry Storage 5-delige set bewaardozen - K226S5

Dry Storage 5-delige set bewaardozen - K226S5
Maak je leven op een stijlvolle manier gemakkelijker! Houd droge etenswaren langer vers en decoreer tegelijkertijd je keuken met de Tefal Dry Storage bewaardozen!

Bewaardoos voor droge etenswaren ( 5 stuks) - Perfect om al je droge etenswaren in op te bergen en om je keuken mee te decoreren!

Dry Storage bewaardozen voor het perfect en stijlvol opbergen van droge etenswaren

Houd je droge etenswaren langer vers en decoreer tegelijkertijd je keuken met de Tefal Dry Storage bewaardozen! Perfect om alle soorten droge etenswaren in op te bergen (pasta, rijst, koffie, etc). Deze bewaardozen zijn voorzien van een luchtdicht sluitsysteem zodat etenswaren beter en langer bewaard kunnen worden.

Het innovatieve deksel zorgt dat het deksel niet in aanraking komt met het keukenblad. Alle bewaardozen binnen deze serie zijn stapelbaar om ruimte te besparen in je keuken en zodat je het keukenblad kunt decoreren.

De Dry Storage bewaardozen zijn zowel in een set als los verkrijgbaar:

 • Dry Storage bewaardoos vierkant 0,5 L(K22611)
 • Dry Storage bewaardoos vierkant 1 L (K22602)
 • Dry Storage bewaardoos vierkant 1,8 L (K22613)
 • Dry Storage bewaardoos vierkant 2,4 L (K22604)
 • Dry Storage bewaardoos vierkant 3,1 L (K22606)
 • Dry Storage bewaardoos rechthoekig 1,8 L (K22603)
 • Dry Storage bewaardoos rechthoekig 2,7 L (K22615)
 • Dry Storage 5-delige set (K226S5)
Kenmerken
 • Praktische sluiting met handvat

  De Tefal Dry Storage bewaardozen zijn volledig luchtdicht. Hierdoor kan voedsel langer bewaard worden en kunnen deze bewaardozen alle kanten op gedraaid worden zonder dat het deksel eraf valt! Deze set bestaat uit 5 bewaardozen die ideaal zijn voor het opbergen van spaghetti, pasta, noten, koffiebonen etc.

 • Handig inklapbaar handvat    

  Speciaal ontworpen zodat het handvat eenvoudig met één hand te openen is.

 • Verhoogde ligging van de deksel

  De onderkant van het deksel komt niet in aanraking met het aanrechtblad. Praktisch & hygiënisch!

 • Luchtdicht sluitend

  Voor een beter en langer behoud van voedsel.

 • Verschillende formaten verkrijgbaar

  Het is mogelijk om de Dry Storage set uit te breiden. De bewaardozen zijn namelijk verkrijgbaar in 7 verschillende maten. Allemaal stapelbaar zodat ze makkelijk op te bergen zijn!    

Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Groupe SEB heeft in het kader van zijn streven naar kwaliteit een eco-informatieprogramma voor zijn Tefal/T-fal-anti-aanbakproducten opgezet. Groupe SEB garandeert hiermee dat er geen PFOA, lood en cadmium aanwezig is in Tefal/T-fal-anti-aanbaklagen en dat onze anti-aanbakproducten onschadelijk zijn voor het milieu en voor de consument. Deze eco-informatie is gebaseerd op regelmatige analyses door onafhankelijke laboratoria in een groot aantal landen (INERIS in Frankrijk, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS in het Verenigd Koninkrijk, FABES Labs in Duitsland, MB Labs in Canada, SGS in China) (link naar de sites van de laboratoria). De beschrijving van dit streven is te vinden op de website van Tefal/T-fal en op de verpakking van kookgerei met een Tefal/T-fal-anti-aanbaklaag.
Reviews
Reviews