Tefal MasterSeal Glass vershouddoos 3 L - K30106

MasterSeal Glass vershouddoos 3 L - K30106
MasterSeal Glass: het 4 in 1 vershoudbakje om eten in te bereiden, serveren, bewaren en mee te nemen!

MasterSeal Glass, de 4-in-1 vershoudbakjes om je eten in te bereiden, serveren, bewaren en mee te nemen.

€ 19,991

Artikelnummer : K3010612

1. Consumentenadviesprijs

Bereiden, serveren, bewaren en meenemen

De MasterSeal Glass bakjes van Tefal maken het mogelijk om je eten in te bereiden, serveren, bewaren en mee te nemen.

Daarnaast blijft je eten blijft er zelfs langer vers in. Dit komt door de speciale seal in de rand van het deksel. Deze zorgt dat het bakje perfect wordt afgesloten, schimmelvorming in de rand wordt voorkomen en 100% dicht is. Zo kun je je eten op een veilige manier meenemen in je tas, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het bakje gaat lekken.

De bakjes zijn verkijgbaar in verschillende vormen en formaten:

 • Vershouddoos 0.2 L vierkant
 • Vershouddoos 0.9 L vierkant
 • Vershouddoos 0.5 L rechthoekig
 • Vershouddoos 1.3 L rechthoekig
 • Vershouddoos 2 L rechthoekig
 • Vershouddoos 3 L rechthoekig
Kenmerken
 • Om eten in te bereiden, serveren, bewaren en mee te nemen!

  De Clip & Close Glass bakjes van Tefal maken het mogelijk om je eten in te bereiden, serveren, bewaren en mee te nemen.

  Daarnaast blijft je eten blijft er zelfs langer vers in. Dit komt door de speciale seal in de rand van het deksel. Deze zorgt dat het bakje perfect wordt afgesloten, schimmelvorming in de rand wordt voorkomen en 100% dicht is. Zo kun je je eten op een veilige manier meenemen in je tas, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het bakje gaat lekken. De bakjes zijn verkijgbaar in verschillende vormen en formaten.

 • Ideaal om eten in te bereiden

  Dit bakje is ideaal voor in de oven en geschikt tot temperaturen van wel 420 graden C. Het bakje is gemaakt van borisilaatglas wat zorgt voor een optimale warmteverspreiding. Ook is hij geschikt voor gebruik in de magnetron.

 • Serveren

  Dit bakje dient als een ovenschaal en kan dus ook direct op tafel worden gezet.

 • Houdt eten wel 2x zo lang vers

  Versheid van je voedsel wordt gegarandeerd met deze vershoudbakjes. Dankzij de speciale seal in het deksel wordt het bakje perfect gesloten. Hierdoor blijft eten langer vers en blijven geuren in het bakje.

 • Veilig te vervoeren

  De Tefal MasterSeal Glass bakjes zijn 100% lekvrij. De speciale seal in het deksel voorkomt dat het bakje gaat lekken. Vloeibare etenswaren kunnen daarom perfect meegenomen worden in de vershoudbakjes en op een later moment worden opgewarmd in de magnetron.

 • Hygiënisch

  Uniek aan de MasterSeal Glass bakjes is dat de seal vast zit in de deksel. Dit zorgt dat er geen etenswaren en vocht in de rand gaan zitten en voorkomt zo bacteriën en schimmelvorming in de rand van het deksel.

 • 100% veilig

  De Tefal MasterSeal Glass bakjes zijn 100% veilig. Ze zijn volledig vrij van BPA en dankzij het hygiënische ontwerp van het deksel, zijn dit de eerste vershoudbakjes waarop een Baby Care certificaat voor is afgegeven. De bakjes zijn gemaakt in Duitsland en er zit een garantie van 30 jaar op.

Eigenschappen
Cold Retention NOT RELEVANT  
Heat Retention NOT RELEVANT  
Freezer safe    
Waterdicht Yes  
Geschikt voor magnetron    
Vaatwasmachinebestendig    
Consumentenadviesprijs € 19,99

Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Groupe SEB heeft in het kader van zijn streven naar kwaliteit een eco-informatieprogramma voor zijn Tefal/T-fal-anti-aanbakproducten opgezet. Groupe SEB garandeert hiermee dat er geen PFOA, lood en cadmium aanwezig is in Tefal/T-fal-anti-aanbaklagen en dat onze anti-aanbakproducten onschadelijk zijn voor het milieu en voor de consument. Deze eco-informatie is gebaseerd op regelmatige analyses door onafhankelijke laboratoria in een groot aantal landen (INERIS in Frankrijk, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS in het Verenigd Koninkrijk, FABES Labs in Duitsland, MB Labs in Canada, SGS in China) (link naar de sites van de laboratoria). De beschrijving van dit streven is te vinden op de website van Tefal/T-fal en op de verpakking van kookgerei met een Tefal/T-fal-anti-aanbaklaag.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Reviews