Tefal Senator Thermal Lunch voedselcontainer 1.4 L - K30915

Senator Thermal Lunch voedselcontainer 1.4 L - K30915
Een warme en smakelijke maaltijd - Nu ook voor onderweg!  

De Senator Thermal Lunch voedselcontainer is gemaakt van roestvrij staal en 100% lekvrij. Hij is ideaal voor warme maaltijden onderweg en voorzien van een afneembare draagband.

€ 44,991

Artikelnummer : K3091514

1. Consumentenadviesprijs

Waarheen je ook reist, bewaar je warme of koude maaltijd in deze thermische voedselcontainer.

De Senator Thermo Lunch voedselcontainer is ideaal om gerechten 6 uur in warm te houden en 12 uur te koelen. De 2 losse compartimenten zorgen dat je zowel een warme maaltijd als soep kunt meenemen. De verstelbare draagband zorgt dat deze voedselcontainer ideaal is om onderweg mee te nemen.

De Senator Thermo Lunch voedselcontainer is verkrijgbaar in een 1.0 en 1.4 L uitvoering.

Kenmerken
 • UITSTEKENDE ISOLATIE  

  Warm 6 uren / Koud 12 uren    

 • Uitstekende isolatie

  Warme maaltijden blijven tot 6 uur op temperatuur en koude maaltijden worden 12 uur lang gekoeld.

 • Garantie

  De Senator voedselcontainer heeft vijf jaar garantie.

 • Makkelijk mee te nemen

  De Senator voedselcontainer is 100% lekvrij en de verstelbare en afneembare draagband zorgen dat hij makkelijk meegenomen kan worden onderweg.    

 • Makkelijk in gebruik

  De voedselcontainer is voorzien van 2 losse compartimenten. Deze kunnen in de vaatwasmachine en zijn magnetron- en vriesbestendig.

 • Inhoud

  De 2 losse compartimenten hebben beide een inhoud van 420 ml.

 • Robuust

  De voedselcontainer is gemaakt voor hoogwaardig rvs (18/10). Kan tegen een stootje, dus ideaal om ook tijdens sportievere activiteiten mee te nemen.

Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Groupe SEB heeft in het kader van zijn streven naar kwaliteit een eco-informatieprogramma voor zijn Tefal/T-fal-anti-aanbakproducten opgezet. Groupe SEB garandeert hiermee dat er geen PFOA, lood en cadmium aanwezig is in Tefal/T-fal-anti-aanbaklagen en dat onze anti-aanbakproducten onschadelijk zijn voor het milieu en voor de consument. Deze eco-informatie is gebaseerd op regelmatige analyses door onafhankelijke laboratoria in een groot aantal landen (INERIS in Frankrijk, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS in het Verenigd Koninkrijk, FABES Labs in Duitsland, MB Labs in Canada, SGS in China) (link naar de sites van de laboratoria). De beschrijving van dit streven is te vinden op de website van Tefal/T-fal en op de verpakking van kookgerei met een Tefal/T-fal-anti-aanbaklaag.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Reviews