Tefal Ingenio Schaar K20741

Ingenio Schaar K20741
Tefal Ingenio keukenhulpjes: Doordacht en vindingrijk! 

De Tefal Ingenio schaar is voorzien van extra lange bladen. Geschikt voor alle soorten etenswaren en met een geïntegreerde kraker om noten en zeevruchten te kraken.

Hoogwaardige keukenhulpen voor alle bezigheden in de keuken!

Doordacht en vindingrijk, dat zijn de keukenhulpjes uit de Tefal Ingenio lijn. Je wilt meteen aan de slag! Deze lijn van keukenhulpjes combineert design met materialen van hoge kwaliteit. Alle keukenhulpen zijn vaatwasserbestendig en gemaakt van stevige, duurzame materialen waardoor ze lang meegaan. Voor buitengewone prestaties op een innovatieve en ingenieuze manier.  
Kenmerken
 • Cut & Clean

  De Ingenio schaar is gemakkelijk te reinigen dankzij de bladen die uit elkaar gehaald kunnen worden. Etensresten kunnen zo eenvoudig verwijderd worden.

 • Verwijderbare bladen

  Gemakkelijk te reinigen dankzij de bladen die uit elkaar te halen zijn.

 • Notenkraker

  Met de notenkraker aan de binnenkant van de schaar kraak je makkelijk walnoten!

 • Hoogwaardige keukenhulpen van Tefal

  Alle producten voldoen aan de Tefal kwaliteitsnormen en worden uitgebreid getest.

 • Bekroond ontwerp

  Het Ingenio assortiment: winnaar van de GOOD DESIGN award 2015! Het Athenaeum Museum of Architecture and Design in Chicago kent deze prijs toe aan het meest innovatieve en geavanceerde industriële, product- en grafische ontwerp ter wereld.  

 • Stevig en duurzaam 

  Deze Tefal keukengereihouder is vaatwasmachinebestendig en gemaakt van stevige, duurzame materialen waardoor hij lang meegaat.

Eigenschappen
Type LONG  
Materiaal handgreep KUNSTSTOF  
Materiaal ROESTVRIJ STAAL  
Kleur handgreep ZWART - BLACK COFFEE  
Kleur actief deel BRUSHED STAINLESS STEEL  
Type keukenhulp SCISSORS  

Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Gebruik een plastic schuurspons die speciaal geschikt is voor anti-aanbakpannen, warm water en afwasmiddel. Voor roestvrijstalen pannen adviseren wij speciale reinigingsmiddelen voor roestvrij staal.
Groupe SEB heeft in het kader van zijn streven naar kwaliteit een eco-informatieprogramma voor zijn Tefal/T-fal-anti-aanbakproducten opgezet. Groupe SEB garandeert hiermee dat er geen PFOA, lood en cadmium aanwezig is in Tefal/T-fal-anti-aanbaklagen en dat onze anti-aanbakproducten onschadelijk zijn voor het milieu en voor de consument. Deze eco-informatie is gebaseerd op regelmatige analyses door onafhankelijke laboratoria in een groot aantal landen (INERIS in Frankrijk, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS in het Verenigd Koninkrijk, FABES Labs in Duitsland, MB Labs in Canada, SGS in China) (link naar de sites van de laboratoria). De beschrijving van dit streven is te vinden op de website van Tefal/T-fal en op de verpakking van kookgerei met een Tefal/T-fal-anti-aanbaklaag.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Reviews