Tefal Spiraalsnijder Fresh Kitchen K22970

Spiraalsnijder Fresh Kitchen K22970
Maak van je groenten creatieve en gezonde gerechten!

Een spiraalsnijder om snel en makkelijk spaghetti van groenten te maken!

 
€ 9,351

Artikelnummer : K2297014

1. Consumentenadviesprijs

Makkelijk in gebruik, schoon te maken en op te bergen!

Met deze spiraalsnijder maak je eenvoudig lange slierten gezonde spaghetti!   Een spiraalsnijder kan gebruikt worden om van groenten spaghetti te maken. De groenten dienen dan als vervanger van pasta. Groenten die je hiervoor kunt gebruiken zijn courgettes, wortels, rode bieten, komkommer en aardappelen.  
Kenmerken
  • In een handomdraai gezonde spaghetti op tafel  

    The spiralizer has a large cone (diameter of 65mm) to fit with both small and large vegetables.

     

  • Antiverspilling-accessoire

    Accessoire dat zorgt dat je zo min mogelijk van de groenten weggooit, want hij zorgt ervoor dat ze zo ver mogelijk opgesneden worden. Het accessoire zet je op de groente en in een draaiende beweging snijd je de groente op. Ook zorgt dit accessoire ervoor dat je de spiraalsnijder veilig kunt gebruiken.

Eigenschappen
Kleur handgreep TRANSPARANT  
Consumentenadviesprijs € 9,35

Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Doe, wanneer je klaar bent, een paar stukjes brood in de gehaktmolen om de laatste restjes vlees door de molen te drukken.
Was het rooster en het mes in sop, spoel na en droog onmiddellijk zorgvuldig af. Smeer ze in met slaolie.
Dat kan. Kijk in de handleiding hoe je hem op de juiste manier uit elkaar kunt halen en welke onderdelen in de vaatwasmachine mogen.
Een mandoline is een schaaf waarmee je groenten en vruchten in dunne schijfjes kunt snijden.
Tefal/T-fal heeft in het kader van zijn streven naar kwaliteit een eco-informatieprogramma voor zijn Tefal/T-fal-anti-aanbakproducten opgezet. Groupe SEB garandeert hiermee dat er geen PFOA, lood en cadmium aanwezig is in Tefal/T-fal-anti-aanbaklagen en dat onze anti-aanbakproducten onschadelijk zijn voor het milieu en voor de consument. Deze eco-informatie is gebaseerd op regelmatige analyses door onafhankelijke laboratoria in een groot aantal landen (INERIS in Frankrijk, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS in het Verenigd Koninkrijk, FABES Labs in Duitsland, MB Labs in Canada, SGS in China). De beschrijving van dit streven is te vinden op de website van Tefal/T-fal en op de verpakking van kookgerei met een Tefal/T-fal-anti-aanbaklaag.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Reviews
Reviews