Tefal Starters

Starters
Voor elke dag gezond en makkelijk koken

Tefal STARTERS: het assortiment Tefal pannen waarmee je elke dag op een eenvoudige manier perfecte kookresultaten bereikt. Tefal STARTERS is een voordelig assortiment Tefal pannen dat voor alle warmtebronnen, behalve inductie, geschikt is. Ideaal voor beginners die dagelijks heerlijke gerechten willen bereiden. Dankzij de uitstekende kenmerken van deze Tefal pannenserie worden je kookprestaties topprestaties. Met de rode Thermo-Spot in het midden van de pan weet je precies wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt, voor heerlijke kookresultaten, elke dag opnieuw. De sterke 100% veilige Powerglide anti-aanbaklaag (geen PFOA), de vormvaste en duurzame bodem en het ergonomische design zorgen ervoor dat dit de ideale pannenserie is voor "starters".

Perfecte kookresultaten in een handomdraai

Het Tefal STARTERS assortiment biedt uitstekende dagelijkse kookoplossingen voor beginners en is geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie.

 • Hiermee maak je moeiteloos de meest heerlijke gerechten klaar.
 • De pannen van Tefal STARTERS zijn ontworpen met kwalitatieve materialen voor dagelijks gebruik en uitgerust met geavanceerde kenmerken die er samen voor zorgen dat je kookervaringen makkelijker en efficiënter zijn.
 • Belangrijkste eigenschappen: De rode Thermo-Spot in het midden van de pan is je geheime wapen om precies te weten wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt, voor perfecte kookresultaten, elke dag opnieuw.
 • De 100% veilige Powerglide anti-aanbaklaag (geen PFOA) gaat langer mee en is makkelijk schoon te maken, terwijl de ergonomische handgrepen ervoor zorgen dat je op een comfortabele manier de pannen kunt vastpakken.
 • Zo wordt koken nóg leuker! Dankzij de schenkranden voor moeiteloos serveren en het lichtgewicht model voor extra gebruiksgemak, zorgt Tefal STARTERS ervoor dat perfect en gezond koken nu binnen handbereik is.
 • Beschikbaar assortiment: Koekenpan ø 20, 24 en 28 cm Wokpan ø 28 cm Hapjespan ø 28 cm
Kenmerken
 • Non-stick exterior for easy cleaning

  Anti-aanbaklaag aan binnen- en buitenzijde

  Eenvoudig te reinigen en comfortabel koken

 • Pouring lip frying pan sliding out egg

  Gietranden

  Ontworpen voor het eenvoudig opdienen van de maaltijd

 • Powerglide non-stick cookware coating

  POWERGLIDE anti-aanbaklaag

  Sterke, duurzame en 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag (vrij van PFOA).

 • Tefal thermo spot pans

  Thermo-Spot

  De Thermo-Spot® wordt egaal rood zodra de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt, voor perfect en gezond bakken. Dit garandeert een perfecte textuur, kleur en smaak, voor heerlijke en smaakvolle maaltijden, elke dag opnieuw.

Recepten
Eigenschappen
Materiaal ALUMINIUM  
Warmtebron GAS - ELEKTRISCH - KERAMISCH - HALOGEEN  
Vaatwasmachinebestendig JA  
Afwerking binnenzijde ANTI-AANBAKLAAG  
Kleur binnenzijde ZWART  
Thermo-Spot JA  
Afwerking buitenzijde ANTI-AANBAKLAAG  
Type handgreep VAST  
Garantie 2 JAAR  

Instructies & handleiding
Reviews
Reviews