Tefal IXEO QT1010 All-in-One Solution

IXEO QT1010 All-in-One Solution
Kledingverzorging in een handomdraai met de eerste All-in-One solution voor strijken en stomen

De Tefal IXEO is een waanzinnig All-in-One solution voor complete kledingverzorging met buitengewoon veel gemak, zodat je er in no-time geweldig uitziet! Het geïntegreerde 3-standen Smart Board heeft een ergonomisch ontwerp waarmee je efficiënt kunt stomen en licht strijken. De Tefal IXEO is de perfecte oplossing om er elke dag netjes uit te zien zonder dat je een strijkplank nodig hebt.

 

Artikelnummer: QT1010E0

 
€ 259,951
1. Consumentenadviesprijs

Tefal IXEO All-in-One solution

Ervaar een revolutionaire strijk- en stoomoplossing voor kledingverzorging met Tefal IXEO All-in-One Solution. Al jouw wensen rondom kledingverzorging worden vervuld met maar één handig apparaat.

 • Efficiënt stomen en ultra licht strijken in combinatie met het geïntegreerde 3-standen Smart Board, zorgen ervoor dat je op een comfortabele en ergonomische manier te werk kunt gaan.
 • Kreukels worden eenvoudig aangepakt door het 1600W vermogen en de Turbo Steam Technology met een krachtige pompdruk van 5 bar.
 • Dankzij een snelle opwarmtijd van 45 seconden is de IXEO perfect om je kleding nog even last-minute bij te werken en het Smart Protect-systeem zorgt voor een juiste temperatuur voor alle stoffen.Oftewel, kledingverzorging in een oogwenk!
 • De strijkkop heeft een vederlicht gewicht, de helft van het gewicht van een traditioneel stoomstrijkijzer. 
 • Verbeterde functies maken het perfecte IXEO All-in-One-strijken & stomen oplossing af - alles zonder strijkplank.

van Tefal

Kenmerken
 • Comfort en gemak met ingebouwd Smart Board

  De drie neerwaartse en hellende posities met verbeterde ergonomie bieden meer gemak en efficiëntie, geen strijkplank meer nodig door het buitengewoon handige ontwerp.

 • Reken af met kreukels op een betrouwbare en efficiënte manier

  De verwarmde zoolplaat technologie, gecombineerd met Turbo Stoom Technologie 5-bar pompdruk, zorgt voor het zeer efficiënt verwijderen van kreukels.

 • Verbeterd gebruiksgemak met nieuwe strijkkop

  Het gloednieuwe ontwerp biedt een comfortabele strijkervaring met een strijkijzer dat ongeveer de helft weegt van een traditioneel stoomstrijkijzer en helpt bij de kleinste details. 

 • Gemak met snelle resultaten

  Dankzij een snelle opwarmtijd van maar 45 seconden is jouw alles-in-één apparaat snel klaar als je het nodig hebt. In een mum van tijd zie je er geweldig uit.

 • Optimaal gemak dankzij het uitneembare waterreservoir

  De royale capaciteit van het 1 L uitneembare waterreservoir zorgt voor lange stoomsessies en het bijvullen kan gewoon niet makkelijker.

 • Veilig voor alle soorten kleding

  Profiteer van kledingverzorging die veilig is voor uw hele kledingkast, met stomen van alle soorten stoffen, zelfs de meest kwetsbare, zoals zijde.

 • Flexibiliteit en gemak met de slim verplaatsbare voet

  Flexibiliteit en gemak, met de draagbare en lichtgewicht voet kun je altijd en overal verfrissen, voor gebruik op gordijnen, meubels en meer.

 • Bijkomende voordelen: verfrist en ontsmet

  De intense stoomkracht doodt tot wel 99,99% van ziektekiemen en bacteriën, verfrist en verwijdert geuren terwijl het stoomt, voor frisse kleding en perfecte hygiëne.

 • Eenvoudig verplaatsbaar

  Dankzij de kleine wieltjes onder het apparaat, verplaats je jouw apparaat eenvoudig in huis.

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
Stoomkop RVS  
RVS  
Zuiveren    
   
Waterreservoir Afneembaar  
Afneembaar  
Automatische uitschakeling Ja  
Ja  
Verstelbare stang Dubbel  
Dubbel  
Aan/uit-schakelaar (stoomreinigers) Handbediening  
Handbediening  
Indicator "stoom gereed"    
   
Opbergen van het netsnoer Haakje  
Haakje  
Knijpers    
   
Stoomregelaar op handgreep    
   
Haak voor kledinghanger    
   
Afneembare voet    
   
Wieltjes    
   
Anti-kalkfunctie Patroon  
Patroon  
Indicatielampje ontkalken    
   
Consumentenadviesprijs € 259,95 € 259,95
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Om het Smart Board te gebruiken, plaats je je handen aan beide zijden van het board, til je dit verticaal op en zet je het schuin neer zoals jij dat prettig vindt:

Het IXEO-reservoir is verwijderbaar, voor optimaal gebruiksgemak.
Dankzij de inhoud van 1 liter kun je zowel korte als lange sessies aan.

Met zijn fraaie design past de IXEO naadloos in uw interieur.
Voorzien van kleine wieltjes waarmee je de IXEO gemakkelijk kunt verplaatsen.
En als je het product wilt opbergen, kun je de hoogte terugbrengen tot 105 cm.
In compacte staat kan de IXEO gemakkelijk in een kleedkamer of kast worden opgeborgen.

Kraanwater:
Je apparaat is gemaakt voor gebruik met kraanwater. Als het water in je regio heel hard is (hardheid hoger dan 30°f of 17°dH of 21°e), meng je 50% kraanwater met 50% gedestilleerd water (verkrijgbaar in de winkel).
In sommige kustgebieden kan het kraanwater veel zout bevatten. Gebruik in dat geval alleen gedestilleerd water.

Waterontharder:
Er zijn diverse typen waterontharders en het water uit de meeste hiervan kan in de stoomgenerator worden gebruikt. Er zijn echter een aantal ontharders, vooral degene waarin chemicaliën zoals zout worden gebruikt, die witte of bruine vlekken veroorzaken. Dit is met name het geval bij filterkannen.
Als dit probleem zich bij jou voordoet, adviseren wij je onbehandeld water of water uit flessen te gebruiken.

Denk eraan:
Gebruik nooit regenwater, zuiver gemineraliseerd water of gedestilleerd water uit de winkel, of water met toevoegingen (zoals stijfsel, parfum of water uit huishoudelijke apparaten). Dergelijke toevoegingen kunnen de stoomeigenschappen beïnvloeden en bij hoge temperaturen afzettingen vormen in de stoomgeneratorkamer, die vlekken op je wasgoed en een voortijdige veroudering van het apparaat kunnen veroorzaken.
IXEO is voorzien van een anti-kalkpatroonsysteem ter verlenging van de levensduur.
De levensduur van een patroon hangt af van het aantal strijkuren per week en de hardheid van het water in jouw omgeving.
Gemiddeld kun je met 1 IXEO-patroon ca. 8 maanden strijken.
Wanneer het patroon het einde van de levensduur nadert, gaat een waarschuwingslampje op de voet van het product branden.
Je wordt aangeraden om het patroon dan te vervangen zodat je het apparaat onder optimale omstandigheden kunt blijven gebruiken.
Je verwijdert eenvoudigweg het reservoir uit het apparaat, vervangt het bestaande patroon door de nieuwe en plaatst een vol waterreservoir terug.
Vervolgens is een voorbereidingsfase van 1,5 minuut nodig.

Zie voor meer informatie de sectie "Anti-kalk" in de handleiding.
Je product is niet op het elektriciteitsnet aangesloten of is niet ingeschakeld ==> Controleer of je product goed is aangesloten op een stopcontact en of de schakelaar op "I" staat.
Het waterpeil in het reservoir is te laag ==> Neem de stekker uit het stopcontact en vul het reservoir.
De pomp is niet geactiveerd ==>Houd de stoomknop enkele seconden ingedrukt om de pomp te activeren.
Het uitneembare reservoir is niet correct geïnstalleerd ==> Controleer de correcte plaatsing van het reservoir op het product.
Het product staat in "Standby"-modus ==> Druk op de Aan/uit-knop en wacht tot deze niet meer knippert.
Je product is niet op het elektriciteitsnet aangesloten of is niet ingeschakeld ==> Controleer of je product goed is aangesloten op een stopcontact en of de schakelaar op "I" staat.
Het product staat in "Standby"-modus ==> Druk op de Aan/uit-knop en wacht tot deze niet meer knippert.
Het waterreservoir is niet correct geïnstalleerd of het vergrendelventiel is niet goed gesloten ==> Controleer of het ventiel is gesloten en of het reservoir correct op het product is geplaatst.
Er zit kalkaanslag op je product. Raadpleeg het gedeelte over ontkalken in de instructies.
Je hebt ontkalkingsmiddelen of toevoegingensmiddelen in het water gebruikt.
Voeg dergelijke producten nooit toe aan het waterreservoir. Deze bevatten organisch afval of mineralen die onder invloed van warmte condenseren en spuiten, bruin druipen of vroegtijdige veroudering van je apparaat veroorzaken.
Je hebt ontkalkingsmiddelen of toevoegingensmiddelen in het water gebruikt.
Voeg dergelijke producten nooit toe aan het waterreservoir. Deze bevatten organisch afval of mineralen die onder invloed van warmte condenseren en spuiten, bruin druipen of vroegtijdige veroudering van je apparaat veroorzaken.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Voor het in elkaar zetten van de IXEO, bekijk je deze video:

Nadat je de stoomtank hebt gespoeld, moet je op de herstartknop drukken en deze ongeveer 3 seconden vasthouden om het knipperende lampje te stoppen.
Je hebt de stoomhendel 3 keer kort en achtereenvolgens ingedrukt, waardoor de "Boost" -modus werd geactiveerd. De stoom wordt dan automatisch enkele seconden geactiveerd.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Reviews
Reviews