Tefal Masterchef Grande QB813D keukenmachine

Masterchef Grande QB813D keukenmachine
Maximale capaciteit voor echte bakliefhebbers!

Verleg je culinaire grenzen!

De Masterchef Grande keukenmachine haalt je uit je comfortzone: maak macarons, citroenmeringuetaarten, pavlova, hartige roomsoesjes, laagjestaart... allerlei culinaire hoogstandjes die je voorheen misschien niet had aangedurfd! Dankzij de krachtige 1500W motor en 3 hoogwaardige gegoten patisserieaccessoires, helpt de Masterchef Grande je om je culinaire grenzen te verleggen en zowel basis als verfijnde recepten te bereiden. Met de grote kom met een inhoud van 6,7L kun je indrukwekkende hoeveelheden bereiden: maak in één keer tot wel 2,6kg aan cakebeslag; 60 prachtige cupcakes; 2,2kg aan brooddeeg; of 10 heerlijke pizza's! Bereid heerlijke zelfgemaakte maaltijden met de bijgevoegde accessoires: een blender met glazen kan, gehaktmolen en foodprocessor. 

€ 649,951

Artikelnummer : QB813D38

1. Consumentenadviesprijs

Tefal Masterchef Grande keukenmachine: Verleg je culinaire grenzen!

De Masterchef Grande keukenmachine haalt je uit je comfortzone: maak macarons, citroenmeringuetaarten, pavlova, hartige roomsoesjes, laagjestaart... allerlei culinaire hoogstandjes die je voorheen misschien niet had aangedurfd!

 • Dankzij de krachtige 1500W motor en 3 hoogwaardige gegoten gebaksaccessoires, helpt de Masterchef Grande je om je culinaire grenzen te verleggen en zowel basis als verfijnde recepten te bereiden.
 • Met de grote kom met een inhoud van 6,7L kun je indrukwekkende hoeveelheden bereiken: maak in één keer tot wel 2,6kg aan cakebeslag; 60 prachtige cupcakes; 2,2kg aan brooddeeg; of 10 heerlijke pizza's!
 • Bereid heerlijke zelfgemaakte maaltijden met de bijgevoegde accessoires: een blender met glazen kan, gehaktmolen en foodprocessor.

Verras je familie en vrienden met je kookkunsten!

Kenmerken
 • Haal het maximale uit je machine met de XXL-kom

  Dankzij de grote kom met een inhoud van 6,7L, kun je indrukwekkende hoeveelheden bereiden: maak in één keer tot wel 2,6kg aan cakebeslag en 2,2kg aan brooddeeg!

 • Dubbele planetaire mengbeweging voor optimale mixresultaten!

  De kop van de keukenmachine en het patisserie-accessoire draaien in tegengestelde richting. Hierdoor krijg je gladde, gelijkmatige resultaten in een handomdraai.

 • Kominhoud van 6,7L

  Klop tot wel 16 eiwitten, maak tot wel 60 heerlijke cupcakes of kneed 10 pizzabodems binnen slechts 8 minuten dankzij de grote kom met een inhoud van 6,7L

 • Hoogwaardige afwerking van gegoten metaal

  Ervaar de stevigheid van de gegoten metalen behuizing, waarmee zelfs de zwaarste klussen (zoals het kneden van zwaar brooddeeg) geen probleem zijn! Laat je overtuigen door zijn tijdloze kleur en het spiegeleffect van de kom!

 • Hoogwaardige metalen patisserieset

  Kneden, mixen en kloppen met de patisserieset: de zware deeghaak van gegoten metaal, de klopper en de garde zijn perfect voor dagelijks gebruik.

 • 4 aandrijfpunten

  4 aandrijfpunten voor een grote keuze aan optionele accessoires.

 • Maak heerlijke zelfgemaakte cocktails en smoothies

  De glazen blenderkan van 1,4L is ideaal voor cocktails, het crushen van ijs, smoothies en meer. De messen zijn uitneembaar voor extra schoonmaakgemak. 

 • Bereid je eigen verse gehaktballen, tartaar of burgers gewoon thuis!

  De vleesmolen bevat 3 verwisselbare roosters voor verschillende soorten bereidingen (fijn, gemiddeld en grof vermalen) en een accessoire voor het maken van worst en kebab. De schaal en messen zijn van roestvrij staal gemaakt. 

 • Vermaal verse groenten en fruit of hak ze in stukjes 

  Deze foodprocessor wordt geleverd met 3 uitneembare rvs schijven voor perfect snijwerk (fijn en grof) en het raspen van frietjes. Er wordt ook een hakmes meegeleverd. Dit accessoire is perfect te gebruiken voor allerlei soorten rauwe producten, zoals fruit, groenten, kaas, chocolade, amandelen en noten.

Accessoires
Eigenschappen - Vergelijking
Vermogen 1500  W
1100  W
1200  W
Snelheidsinstellingen 8  
6  
8  
Pulsestand    
   
   
Planetaire beweging    
   
   
Gegoten metaal    
   
   
Brooddeeg 2,2  kg
0,8  kg
1,6  kg
Deeg voor gebak 2,6  kg
1,8  kg
2  kg
Totale inhoud van de kom (l) 6,7  L
4,6  L
5,5  L
K-Klopper Ja  
Metaal  
Ja  
Deeghaak Ja  
Metaal  
Ja  
Garde Ja  
Flex Whisk  
Ja  
Extra meegeleverde accessoires blender, vleesmolen, food processor accessoire  
nvt nvt
Kleur Geborsteld metaal  
Zilver  
Zilver  
Consumentenadviesprijs € 649,95
€ 449,95
€ 499,95

Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Bij een keukenmachine worden de mixapparaten van bovenaf aangedreven, terwijl deze bij een foodprocessor van onderaf worden aangedreven. Een keukenmachine is hoofdzakelijk bedoeld voor het kneden van deeg en het mixen van cake- en taartbeslag. Een foodprocessor kan dat ook, maar minder efficiënt dan een keukenmachine. Bedenk of en hoe vaak je taarten en cakes wilt maken. Als je dat vaak wilt doen, is een keukenmachine waarschijnlijk een betere keuze. Houd er wel rekening mee dat een foodprocessor kleiner is dan een keukenmachine.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Reviews
Reviews