Tefal Essential BC5304 Keukenweegschaal

Essential BC5304 Keukenweegschaal
Hoge capaciteit en weergave tot op de gram nauwkeurig
De Tefal Essential elektronische keukenweegschaal biedt dag in dag uit betrouwbare prestaties, met een hoge capaciteit van 5 kg om aan al jouw bakbehoeften te voldoen. Deze gebruiksvriendelijke keukenweegschaal levert betrouwbare resultaten, met weergave tot op de dichtstbijzijnde gram en een reeks handige functies.

Artikelnummer: BC5304V0

 
€ 24,991
1. Consumentenadviesprijs

Tefal keukenweegschaal

Van koekjes tot pannenkoeken, de Tefal Essential Keukenweegschaal is ontworpen om aan al jouw kook- en bakbehoeften te voldoen. De hoge capaciteit van 5 kg is geschikt voor een breed scala aan recepten, zodat je met gemak heerlijk zelfgebakken brood of pizzadeeg kan maken. Deze elektronische keukenweegschaal brengt betrouwbare prestaties binnen handbereik, met metingen tot op de dichtstbijzijnde gram in metrische of Britse eenheden naar keuze. Maak jouw voorbereidings- en opruimproces eenvoudiger met de slimme TARRA-functie waarmee je de weegschaal bij elk nieuw ingrediënt op nul kunt zetten, waarbij je hetzelfde bakje of schaal gebruikt voor een snelle, probleemloze weegervaring. Een gestroomlijnd, compact formaat om eenvoudig op te ruimen ronden het helemaal af.

Kenmerken
 • Keukenweegschaal met hoge capaciteit

  Ontworpen om met gemak in al jouw kook- en bakbehoeften te voorzien, de capaciteit van 5 kg is ideaal voor een breed scala aan recepten, waaronder koekjes, pannenkoeken, zelfgemaakt pizzadeeg of brood en meer.

 • Betrouwbare resultaten

  Ontdek een keukenweegschaal voor al jouw bakbehoeften om dag in dag uit te presteren, met nauwkeurige aflezingen tot op de dichtstbijzijnde gram.

 • Gemakkelijke metingen

  Specifieke eenheden in zowel metrische (g, kg) als Britse (lb, oz) meeteenheden, om het volgen van al jouw favoriete recepten moeiteloos te maken.

 • Slimme TARRA-functie

  Bespaar tijd bij het voorbereiden en opruimen met een slim systeem waarmee je de weegschaal voor elk nieuw ingrediënt op nul kunt instellen. Het is niet nodig om schaaltjes of bakjes te wisselen of helemaal opnieuw te beginnen.

 • Direct klaar voor gebruik

  Er worden 2 AAA-batterijen meegeleverd, zodat je in een mum van tijd aan de slag kunt met jouw keukenweegschaal.

 • Compact en gemakkelijk schoon te maken

  Een gestroomlijnd formaat bespaart ruimte op het aanrecht, terwijl het eenvoudig te reinigen ontwerp ideaal is voor dagelijks gebruik.

Eigenschappen
GEWICHT & LICHAAMSCONTROLE
Gewichtmeting g / lb / oz / kg  
SLIMME FUNCTIES
Tarrafunctie    
Inhoud 5  kg
Gewichtsaanduiding 1  g
Weegplateau Gehard glas  
Batterijtype AAA  
Aantal batterijen 2  
Grootte van display / scherm (mm) 47 x 18  mm
Kleur Wit  
Batterijen inbegrepen    
GEBRUIKSGEMAK
Automatische uitschakeling    
Aanraaktoetsenbord    
Consumentenadviesprijs € 24,99
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Het tarragewicht wordt als volgt ingesteld:
• zet de weegschaal aan
• zet de kom of schaal op de plaat (deze mag groter zijn dan de plaat)
• druk op 'ON/OFF' en wacht tot de display nul aangeeft.
Het gewicht van de kom of schaal wordt nu niet meer meegewogen.
Veeg de weegschaal schoon met een licht bevochtigde doek en droog goed af. Dompel het apparaat nooit onder in water. Gebruik geen bijtende producten. Voor de kom en het deksel die bij sommige modellen geleverd worden:
• niet verhitten of in de magnetron gebruiken,
• voor een lange levensduur bij voorkeur met de hand afwassen.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Apparaten zoals magnetrons of mobiele telefoons die in de buurt van de weegschaal worden gebruikt, kunnen het gewichtsdisplay verstoren. Zet de weegschaal niet in de buurt van een warmtebron. Plaats geen hete voorwerpen op de weegschaal.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Reviews
Reviews