Tefal Optichef HB6431 staafmixer incl. chopper en garde

Optichef HB6431 staafmixer incl. chopper en garde
Optimaal mixen en blenden. Geniet van optimale prestaties

De Optichef staafmixer van Tefal biedt optimaal vermogen zonder extra inspanning. De combinatie van de gepatenteerde Powelix Technology met een krachtige motor van 800W zorgen ervoor dat je zelfs de meest harde ingrediënten tot een gladde structuur kan mixen, elke keer weer. Bereid met gemak allerlei heerlijke gerechten, dankzij de 20 verschillende mixsnelheden die eenvoudig te verstellen met de intuïtief te gebruiken draaiknop. De spatbescherming beschermt je tegen spatten en het handvat met extra grip zorgt voor een comfortabel gebruik. Met de garde die is inbegrepen kan je moeiteloos kloppen. Dankzij de vaatwasmachinebestendige onderdelen kan je alles makkelijk schoonmaken.

Artikelnummer: HB643138

 
€ 62,951
1. Consumentenadviesprijs

Optichef staafmixer: Optimaal mixen en blenden. Geniet van optimale prestaties

Perfecte mixresultaten zonder extra inspanning! De Optichef staafmixer van Tefal biedt krachtig vermogen voor makkelijk en snel perfecte mixresultaten. Deze staafmixer is uitgerust met de exclusieve Powelix Technology: de messen werken samen met de krachtige motor van 800W om nog effectiever te blenden. Deze nieuwe technologie zorgt voor gladde, crèmeachtige resultaten in een handomdraai, zelfs bij harde ingrediënten! De 20 snelheden van de staafmixer kunnen aangepast worden, zonder het mixen te onderbreken, via de handig te gebruiken draaiknop. Daarnaast heeft de staafmixer spatbescherming en een anti-sliphandvat voor extra gebruikscomfort. Vaatwasmachinebestendige onderdelen maken opruimen een eitje. De inbegrepen maatbeker van 800 ml, garde en hakmolen van 500 ml maken het geheel helemaal af. De hakmolen kan allerlei ingrediënten feilloos en snel malen, waardoor je nog meer heerlijke recepten kunt maken!

In vergelijking met technologieën met twee messen.

Kenmerken
 • Exclusive Powelix Technology

  Met Powelix Blade Technology worden de meest gladde en crèmeachtige texturen mogelijk. Geniet van moeiteloos blenden en mixen, zelfs bij zeer harde ingrediënten! De staafmixer heeft een krachtig vermogen met extra snelheid (tot wel 30% sneller*) voor perfecte resultaten.

   

 • Optimale prestaties

  800W motor voor moeiteloos blenden en mixen met topprestaties

 • 20 variable speeds

  Pas de snelheid op intuïtieve wijze aan, zonder het mixen te onderbreken, via een eenvoudig te gebruiken draaiknop.

 • Spatbescherming

  Bied alles wat je nodig hebt om met comfort je bereidingen te maken.

 • Zacht, anti-sliphandvat

  Ergonomisch design voor betere grip en controle, zelfs wanneer je handen nat zijn.

 • Mix moeiteloos alle ingrediënten

  Superscherpe messen mixen ingrediënten tot supergladde texturen.

 • Maatbeker van 800 ml (totale inhoud)

  Voor extra gebruiksgemak.

 • Hakmolen van 500 ml (totale inhoud)

  Om allerlei ingrediënten gemakkelijk mee te malen.

 • Inclusief garde

  Garde voor moeiteloos kloppen

 • Bereik de perfecte crèmeachtige textuur

  Door de stand van de messen worden de ingrediënten naar de messen toegetrokken voor gelijkmatige texturen zonder brokken

 • Mix zelfs de hardste ingrediënten

  Harde RVS messen staan in een optimale hoek om zelfs de meest harde ingrediënten te malen.

Accessoires
Recepten
Eigenschappen
Pulsestand    
Turbofunctie    
Snelheidsinstellingen 20  
Materiaal van de voet Roestvrij staal  
Afneembare voet    
Mengbeker    
Hak/snij-accessoire    
Ballongarde    
Soft touch    
Vaatwasmachinebestendig    
Kleur WHITE & QUARTZITE  
Consumentenadviesprijs € 62,95
Instructies & handleiding
Veelgestelde vragen
Om spatten te voorkomen, plaats je de staafmixer halverwege in de te mixen vloeistof en druk je vervolgens op de startknop. Als je klaar bent, stop dan eerst de mixer en haal hem pas daarna uit de vloeistof.
Gebruik je staafmixer niet in een pan op de kookplaat of om noten (amandelen, hazelnoten e.d.), rauw vlees* of ijsblokjes fijn te maken. Laat de mixer ook niet draaien in een lege kom.
* voor modellen met 'click and mix'-accessoires zijn deze toepassingen wel mogelijk (raadpleeg de instructies van je staafmixer).
De laagste snelheid is heel geschikt voor als je begint met mixen. Bij deze lage snelheid is er minder kans op spatten. Vervolgens kan je, afhankelijk van wat je aan het mixen bent, de snelheid geleidelijk verhogen.
Nee, neem altijd de stekker uit het stopcontact voordat je accessoires afneemt of plaatst.
Alle onderdelen van je staafmixer mogen in de vaatwasser, behalve de motoreenheid; deze kan je schoonvegen met een iets vochtige spons.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Reviews
Reviews