Ingenio Basic losse handgreep
Ingenio Basic losse handgreep
Ingenio Basic losse handgreep
Ingenio Basic losse handgreep
Ingenio Basic losse handgreep
Ingenio Basic losse handgreep
Ingenio Basic losse handgreep
Ingenio Basic losse handgreep

Ingenio Basic losse handgreep

Ref.: L9863342

Verkocht door : Tefal Accessoires

Ingenio, maakt koken eenvoudiger!

 • Van het fornuis de oven in, dan op tafel of in de koelkast - het kan allemaal dankzij het afneembare, veelzijdige Ingenio handgreep
 • De veilige en gepatenteerde verwijderbare handgreep (1) kan tot 10 kg* dragen en wordt geleverd met een garantie van 10 jaar**
 • Met een ruimtebesparend stapelbaar ontwerp past Ingenio-kookgerei gemakkelijk in kasten, lades en op planken
Ontdek alle functies
 • undefined

  Beveiligde betaling

 • undefined

  Gratis verzending vanaf €30

 • undefined

  Gratis retourneren binnnen 30 dagen

Diensten en garanties

 • Inclusief 2 jaar garantie
 • Toegewijde klantenservice

Veelzijdige pannen met één klik

Ingenio is gemaakt om de kookervaring thuis te vereenvoudigen. Zet de kookplaat aan, verwarm de oven en schuif de restjes rechtstreeks in de koelkast. De handige verwijderbare handgreep is zoveel meer dan een gadget: ultraveilig door het 3-punts veiligheidssysteem, bestand tegen gewichten tot 10 kg* en ook nog eens 10 jaar garantie** Ingenio bespaart elke dag tijd en energie in de keuken. Tefal Ingenio, de onbetwiste autoriteit op het gebied van de technologie achter een verwijderbare handgreep. Al meer dan 20 jaar is de tevredenheid en veiligheid van de consument de drijvende kracht achter deze innovatie. En omdat de kwaliteit en veiligheid van onze producten alleen kunnen worden gegarandeerd als ze samen worden gebruikt, kunnen de Tefal Ingenio pannen niet gebruikt worden met een andere handgreep dat mogelijk op de markt verkrijgbaar is. *Volgens interne tests **Deze garantie op (geklonken) handgrepen van Tefal heeft geen invloed op enige wettelijke rechten die een consument heeft of die rechten die niet kunnen worden uitgesloten of beperkt, noch rechten die bestaan tegenover de verkoper waarvan de klant het product gekocht heeft.

Kenmerken

Bewaar geen zuur voedsel

**Volgens interne tests.

***Deze Tefal-garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten die een consument kan hebben of die rechten die niet kunnen worden uitgesloten of beperkt, noch rechten jegens de winkelier waar de consument het product heeft gekocht.

(1) Afzonderlijk verkocht

*Deze Tefal garantie heeft geen invloed op de wettelijke consumentenrechten of niet uitsluitbare of beperkbare rechten, noch rechten ten opzichte van de winkelier van wie de consument het product heeft gekocht.