Tefal MasterSeal to Go Yoghurtbox 0.6 L K31007

MasterSeal to Go Yoghurtbox 0.6 L K31007
Vanaf nu hoef je niet meer bang te zijn dat je bakjes gaan lekken onderweg!

De MasterSeal to Go Yoghurtbox houdt voedsel langer vers dankzij zijn VERS sluiting. Hij is ook 100% lekvrij, hygiënisch en veilig. Dus 100% veilig om mee te nemen onderweg. Met apart vakje om de muesli in te doen, zodat hij lekker knapperig blijft.

€ 9,351

Artikelnummer : K3100712

1. Consumentenadviesprijs

Neem veilig je favoriete maaltijden mee en eet ze onderweg op in de MasterSeal to Go lunchboxen!

De MasterSeal to Go lunchboxen houdt je eten langer vers! Dankzij de speciale seal die in het deksel is aangebracht wordt het bakje perfect afgesloten waardoor hij 100% dicht is. Zo kun je hem op een veilige manier meenemen in je tas, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het bakje gaat lekken. De MasterSeal to Go boxen zijn magnetron-, vriezer- en vaatwasmachinebestendig.    
Kenmerken
 • 100% lekvrij    

  De Tefal MasterSeal to Go snackbox is 100% lekvrij. De speciale seal in het deksel voorkomt dat het bakje gaat lekken. Vloeibare etenswaren kunnen daarom perfect meegenomen worden in deze lunchbox en op een later moment worden opgewarmd in de magnetron.

 • Veilig te vervoeren

  De Tefal MasterSeal bakjes zijn 100% lekvrij. De speciale seal in het deksel voorkomt dat het bakje gaat lekken. Vloeibare etenswaren kunnen daarom perfect meegenomen worden in de lunchbox.

 • 100% Lekvrij    

  De MasterSeal to Go bakjes van Tefal zijn ideaal om eten in mee te nemen. Je eten blijft er zelfs langer vers in. Dit komt door de speciale seal in de rand van het deksel. Deze zorgt dat het bakje perfect wordt afgesloten, schimmelvorming in de rand wordt voorkomen en 100% dicht is. Zo kun je je eten op een veilige manier meenemen in je tas, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het bakje gaat lekken. De bakjes zijn verkijgbaar in verschillende vormen en formaten.

 • Garantie

  De lunchboxen zijn gemaakt in Duitsland en hebben 30 jaar garantie.

 • BPA-vrij

  De Tefal MasterSeal to Go lunchboxen zijn 100% veilig. Ze zijn volledig vrij van BPA en zeer hygiënisch ontworpen.

Eigenschappen
Koudhoudtijd NIET VAN TOEPASSING  
Warmhoudtijd NIET VAN TOEPASSING  
Freezer safe    
100% lekvrij Ja  
Geschikt voor magnetron    
Vaatwasmachinebestendig    
Consumentenadviesprijs € 9,35

Instructies & handleiding
Reviews
Reviews